30 Юли, 2014 14:04 6 454 2

В Казахстан гонят националка по волейбол, защото е твърде красива

  • сабина алтинбекова-
  • волейбол-
  • казахстан

Сабина Алтинбекова се превърна в сензацията на азиатското първенство за девойки

В лагера на националния отбор по волейбол на Казахстан за девойки все повече обсъждат отстраняването от отбора на състезателката Сабина Алтинбекова, съобщи в. „Индипендънт“.

17-годишната Алтинбекова се превърна в световна звезда по време на азиатското първенство за девойки. Тя застана във фокуса на всички медии, заради изключително атрактивния си външен вид. Девойката е висока 1.82, а с невинното си лице и азиатски чар буквално се превърна в сензацията на първенството.

Местните специалисти призовават красавицата да бъде отзована от националния отбор, тъй като привлича излишно медийно внимание върху него, което пречи върху съсредоточаването на останалите състезателки. Вече дори се говори, че в съблекалнята на тима се надига недоволство и завист срещу младата Алтинбекова. За това свидетелства и треньора на тима Нурлан Садиков:

„Вече е невъзможно да се работи в тези обстоятелства. Тълпата иска Сабина да играе и недоволства, когато тя не е на игралното поле. Изглежда така, сякаш тимът е съставен от само един състезател. В съблекалнята вече се чувства напрежение, а това не ми харесва. Ще видим как ще решим проблема“.

Самата Сабина признава, че е останала изключително изненадана от медийното внимание към себе си и че просто иска да играе, за да помогне на своя отбор.

„В началото бях поласкана, но вече започна да ми идва твърде много. Моята цел е да играя волейбол и да бъда известна единствено с това.“

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Klozet Fekalov

    6 0 Отговор
    бре тоя Казахстан с какви красавици разполага...
  • 2 TODOR STOYANOV

    2 0 Отговор
    ЗА КАКВО МИ Е ДА ГЛЕДАМ ПОРНО, СЛЕД КАТО ИМА ЖЕНСКИ ВОЛЕЙБОЛ,ОРИ И ПЛАЖЕН