30 Юли, 2014 17:28 723 0

Тоти: Искаме титлата в Италия!

  • рома-
  • реал мадрид-
  • титла-
  • тоти

Легендата на Рома заяви, че тимът ще се бори за Скудетото

Тоти: Искаме титлата в Италия! - 1
Снимка: БТА/АР
Рома удари с 1:0 европейския клубен шампион Реал (Мадрид) в Далас с гол на капитана си – ветерана и жива легенда на клуба Франческо Тоти. След проверката символът на Вълците заяви, че тимът му е готов да атакува скудетото.

"Целта на Рома е да се представи по-силно, отколкото през миналия сезон, но няма да ни е лесно. Отборът ни е готов да се бори за скудетото и това е голямата ни цел през новия сезон", каза Тоти.

"До началото на официалния сезон има още много време. Този мач с Реал не може да се сравнява с двубоите от Шампионската лига, където ритъмът и напрежението са съвсем различни. Още сме в етап на подготовка и никой не е във върхова форма. Все пак това е престижен успех. Ние ще се опитаме да стигнем колкото се може по-далеч в Европа и тази победа ни дава по-голяма увереност, макар че осъзнаваме, че има отбори, по-силни от нас", коментира още ветеранът.

Десетката на Вълците не пропусна да благодари на американската публика, която го изпрати с овации, когато той бе сменен.

"Винаги е приятно да те изпратят с аплодисменти. Реал е вторият ми най-любим отбор след Рома, винаги съм им стискал палци, така че съм още по-доволен. Най-важното беше да се представим добре и да покажем, че Рома има големи амбиции", обясни Тоти.
 
Прочети още на: http://www.gol.bg/roma/2014-07-30/toti-gotovi-sme-da-atakuvame-skudetoto
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА