Last news in Fakti

30 Юли, 2014 18:30 727 0

Капело остава начело на Русия

  • капело-
  • русия-
  • национален отбор-
  • треньор

Целта пред италианеца е да подготви отбора за успешен Мондиал 2018

Капело остава начело на Русия - 1
Снимка: БТА/АР
Фабио Капело заяви, че ще остане на поста си селекционер на националния отбор по футбол на Русия, въпреки неуспешното представяне на тима на Мондиал 2014 в Бразилия.
 
Русия не успя да преодолее груповата фаза и дори да спечели мач, което породи спекулации за уволнение на италианския специалист. След среща с представители на руския футболен съюз Капело заяви, че "ще продължи да работи с националния отбор на Русия".
 
Италианецът продължи договора си с руската федерация през януари и ще остане начело до Мондиал 2018, на който страната е домакин. Това споразумение съдържа клауза, според която руския футболен съюз ще трябва да му изплати най-малко 25 милиона долара обезщетение, ако го освободи на този етап.
 
68-годишният Капело заяви преди няколко месеца, че след Русия ще прекрати треньорката си кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА