Last news in Fakti

30 Юли, 2014 18:59 991 0

Още един избяга от Ботев Пловдив

  • куртеан-
  • ботев пловдив

Румънецът Куртеан напусна Канарчетата

Още един избяга от Ботев Пловдив - 1
Снимка: БТА
Ботев Пловдив се раздели с полузащитника Александру Куртеан. Договорът на 27-годишното румънеско крило беше разтрогнат по взаимно съгласие. Куртеан беше привлечен в Ботев в началото на 2014 година, като по време на престоя си в Пловдив той записа 20 мача и 3 гола с "жълто-черната" фланелка. Така Вили Вуцов няма да може да разчита на още един от титулярите си за срещата с Черно море този уикенд, след като банковата криза удари пловдивчани.

Варненци от своя страна пък се стягат за голяма битка. Наставникът на Черно море Александър Станков заяви, че срещата с Ботев ще бъде много по-трудна от тази с Берое.

Той смята, че "канарчетата" са сред сериозните тимове в първенството този сезон, въпреки катаклизмите, които ги сполетяха преди началото на шампионата. Треньорът вече се е сдобил със записи от първите два мача на Ботев и разучава в детайли предстоящия съперник.

За петък от 12.00 часа е предвидена седмичната пресконференция на Александър Станков преди двубоя на Черно море срещу Ботев в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА