30 Юли, 2014 19:59 1 031 0

Представиха Райс Мболи в САЩ

  • мболи-
  • сащ-
  • филаделфия-
  • трансфер-
  • цска

Алжирският вратар се присъедини към Филаделфия Юниън

Представиха Райс Мболи в САЩ - 1
Снимка: БТА/АР
Райс Мболи е вече футболист на Филаделфия Юниън. Трансферът бе обявен на официалната страница на представителя на Мейджър Лийг Сокър (МЛС). Преди минути започна представянето на стража. Договорът му с клуба от МЛС е за три сезона. 
 
"Искам да благодаря на Ник Сакивич за предложението, което получих. След като се срещнахме и разговаряхме, бях убеден, че това е мястото за мен. Клубът има изготвен отличен проект, който съвпада с моите цели. Не ми бе никак трудно да се съглася да играя тук", каза Мболи. 
 
"Досега не съм имал възможност, където и да съм бил, да покажа наистина на какво съм способен. Познавам МЛС, гледал съм мачове. Клубовете в Европа нямат възможност за бази, с каквито разполагат отборите тук. Това също е една от причините да приема това ново предизвикателство."
 
"Ако преди две години, дори година назад, ме бяхте попитали дали се чувствам опитен вратар, щях да ви кажа - не. Но сега е точно обратното. Научих много за това как се играе на високо ниво. Имам зад гърба си и две световни първенства, което допълнително помага на един футболист да израсне."
 
"В лицето на Райс Мболи привличане един опитен страж, от когото младите ни вратари имат какво да научат. Мисля, че не е нужно да коментираме неговите качества. Той направи едно отлично световно първенство и особено срещу Германия демонстрира възможностите си. Изключително сме щастливи, че успяхме да го привлечем", заяви треньорът на Филаделфия Джим Къртин. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА