Last news in Fakti

31 Юли, 2014 17:55 1 013 0

Хамес: Дано Фалкао се присъедини към Реал

  • родригес-
  • реал мадрид-
  • фалкао-
  • монако

Той има манталитет на победител, увери новата звезда на мадридчани

Хамес: Дано Фалкао се присъедини към Реал - 1
Снимка: БТА/АР
Новата звезда на Реал Мадрид Хамес Родригес призна, че иска да види на стадион "Сантяго Бернабеу" сънародника си Радамел Фалкао, с когото доскоро бяха съотборници в Монако.

"Сигурен съм, че той може да играе тук. Но не съм аз този, който решава дали Фалкао ще дойде в Реал или не. Всичко зависи от президента Флорентино Перес", сподели Хамес Родригес, цитиран от вестник "Ас".

"Но Фалкао може да дойде тук, защото имам манталитет на победител и е много качествен футболист. С него играем заедно от четири години и бяхме разделени само докато той играеше в Атлетико Мадрид. Надявам се да дойде в Реал."

"За да бъда титуляр в Реал, трябва да тренирам добре. Почти всички останали в отбора са заедно от 3-4 години. Трябва да ги уважавам и да показвам високо ниво. Щастлив съм, че мечтата ми да играя в Реал се сбъдна. Искам да печеля трофеи с този велик клуб. В момента, в който разбрах, че Реал ме иска, направих всичко по силите си този трансфер да се осъществи. Това обаче означава, че трябва да бъда на много високо ниво", каза още Хамес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА