Last news in Fakti

1 Август, 2014 15:30 2 964 0

Арестуваха футболист от А група за черно тото - ОБНОВЕНА

  • футболист-
  • арест-
  • а група

Арестът е осъществено след подаден сигнал от БФС

Служите на Главна дирекция „Криминална полиция“ арестуваха  20-годишен футболист във връзка с уреждане на мачове на младежкия национален отбор по футбол на България, съобщи пресцентъра на МВР.

Арестът е осъществен след подаден сигнал от Българския футболен съюз. Сигналът е бил подаден преди две седмици във връзка с опити за уреждане на мачове на юношеския национален отбор под 19 години. Полицията е извършила мащабно разследване, като са били разпитвани редица футболни национали, включително и част от футболистите, които играха на европейското първенство за младежи в Унгария. Някои от тях са и действащи футболисти в А група, като властите са получили силно съдействие от клубовете в родната елитна група.

От МВР съобщават, че са извършили продължително разследване на група от хора, занимаващи се с престъпна дейност. В резултат на това в София вчера е арестуван 20-годишен футболист от А група, чието име все още не се споменава. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 307B от НК, което се наблюдава от районна прокуратура Ботевград.

По-късно БНР съобщи, че името на задържания футболист е Даниел Гяуров. Той е вратар на Видима Раковски и бивш страж на юношеския национален отбор. Той е част от престъпна група, занимаваща се с уреждане на мачове. За момента не е ясно колко и какви мачове са били част от схемата.  

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА