1 Август, 2014 17:47 984 1

Александър Димитров: Предлагани са подкупи за тежки наши загуби на европейското

  • александър димитров-
  • черно тото-
  • юноши

Конспирацията била разкрита, часове преди юношеския национален отбор да замине за европейското първенство в Унгария

Александър Димитров: Предлагани са подкупи за тежки наши загуби на европейското - 1
Снимка: Facebook, официална страница на БФС

Селекционерът на юношеския отбор на България по футбол Александър Димитров направи шокиращи признания, във връзка с новината за задържан от полицията футболист за черно тото.

От БФС съобщиха, че преди две седмици за подали сигнал до МВР за опити за уреждане на мачове на юношеския национален отбор на България до 19 години, който игра и на европейско първенство в Унгария. В интервю пред „Дарик радио“ Димитров призна, че негови футболисти са признали, че са им предлагали пари, за да уреждат определени мачове, точно преди отборът да излети за Унгария.

„Напрежението беше много голямо, тъй като разбрахме на 16-ти срещу 17-ти, часове преди да излетим за Виена. Чест прави на състезателите, които ми казаха за предлагани подкупи за симулативна игра с цел да загубим катастрофално. Извикахме състезателя - доста беше притеснен,може и да са го заплашвали. Това повлия негативно на нашето представяне. Доверието, което е изградено и светкавичната реакция на г-н Михайлов, който показа категорична воля да се бори, това искам да отбележа. Не мога да кажа дали в един, два или три мача е трябвало да паднем катастрофално. Ние загубихме, но спечелихме голямо доверие на основа, на която може да продължим и нататък.  Разговаряйки с този играч, не го обвинявам, с щаба преценихме, че главата не му е чиста и няма да може да се представи адвекатно и преценихме, че трябва да го отстраним. Буквално преди да излетим го отстранихме. Неслучайно имаше напрежение и върху останалите преди мача с Германия. Те са големи мъже и герои и загатнаха да своя потенциал. Не ми се влиза в подробности, защото една дума може да осуети следствието. Честно казано не ми е минало през акъла дали някои действия на терена не са били продиктувани от този случай – имам  доверие на футболистите на 100 процента и те го доказаха.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алкап

    1 0 Отговор
    ако на михайлов - косицата му бяха предложили подкуп за синчето гейче да купи на мащехата си къщица на бороец друго щеше да се говори