Last news in Fakti

8 Август, 2014 12:34 10 145 4

Шок: УЕФА изхвърли Легия и прецака Лудогорец

  • лудогорец-
  • прецака-
  • легия-
  • непоставените отбори

Селтик се върна, а българите отиват при непоставените отбори

Шок: УЕФА изхвърли Легия и прецака Лудогорец - 1
Снимка: БТА

УЕФА официално изхвърли полския шампион Легия (Варшава) от участие в Шампионската лига и върна в надпреварата Селтик. Новината обяви "Би Би Си", а по-късно бе потвърдена и от УЕФА, след като урните за жребия бяха променени.

Решението на европейската футболна централа е да присъди служебна загуба 0:3 на Легия в реванша със Селтик в Глазгоу. По този начин "детелините" продължават напред с общ резултат от двата мача 4:4 и отбелязан гол на чужд терен във Варшава.

Toва решение от своя страна пък означава, че българският представител Лудогорец отпада от групата на поставените отбори и ще бъде непоставен в жребия за групите на Шампионската лига.

При това положение поставени са Ред Бул Залцбург, Стяуа, АПОЕЛ, Селтик и БАТЕ Борисов. Именно това са и новите възможни съперници на Лудогорец, които определено ще представляват значително по-голямо предизвикателство отколкото предхождащите ги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 running wild

    2 2 Отговор
    Що пък да епрецакан??? "Стяуа" е добър вариант. Мисля, че БАТЕ например щеше да е "по-проблемен"! Или пък в другият поток "Арсенал" или "Зенит". Идеален е жребият! Да се стягат!

    Коментиран от #2

  • 2 Симеон Тасев

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "running wild":

    какво идеално бе та тея лъжат на кило ти май си анти българин

    Коментиран от #4

  • 3 zendera

    2 2 Отговор
    Аз пък дори съм навит да играят срещу Селтик.Явно в момента са криза..Но пак добре че не се паднаха срещу Залцбург или Апоел или Бате..
  • 4 running wild

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Симеон Тасев":

    Погледни се как пишеш и след това коментирай българщината!