Last news in Fakti

20 Август, 2014 18:03 847 0

Ливърпул излезе с оферта за Балотели

  • балотели-
  • ливърпул-
  • милан
Ливърпул излезе с оферта за Балотели - 1
Снимка: БТА/ AP

Ливърпул е отправил оферта за нападателя на Милан Марио Балотели, тръбят световните медии, позовавайки се на информация от Италия.

Според слуховете, "мърсисайдци" са предложили 17,6 млн. паунда за играча. Офертата е с 2 милиона по-никса от исканата цена, но "росонерите" може и да направят отстъпка, за да продадат Супермарио.

Както е известно Милан завърши на 8-о място през миналата година, няма да играе в европейските клубни турнири и усилено търси нов отбор на Балотели.

Ако офертата бъде отхвърлена, Ливърпул ще се опита да подпише с нападателя под наем, срещу сериозна сума, но с опция за откупуване през следващата футболна кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА