Last news in Fakti

21 Август, 2014 18:01 766 0

Анчелоти: Ди Мария поиска трансфер

  • карло анчелоти-
  • анхел ди мария-
  • реал мадрид-
  • трансфер

През това лято аржентинецът е свързван най-често с преминаване в Юнайтед и ПСЖ

Анчелоти: Ди Мария поиска трансфер - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти разкри, че един от най-добрите играчи в тима му Анхел Ди Мария е поискал изходящ трансфер.

Името на аржентинския полузащитник бе свързвано в последните седмици с Манчестър Юнайтед и ПСЖ. Французите обаче заявиха, че вече не се интересуват от Ди Мария, който може сериозно да попречи на клуба да спази Финансовия феърплей на УЕФА.

„Ди Мария поиска трансфер в друг отбор. Той отхвърли нашата оферта и сега търсим решение на ситуацията“, заяви Карло Анчелоти, цитиран от Goal.com.

През това лято Реал привлече Тони Кроос и Хамес Рогригес, което според медиите в Испания е основната причина Ди Мария да иска да напусне тима.

Той бе привлечен от „белия балет“ през лятото на 2010 година от Бенфика за 25 милиона евро. Според специализирания сайт TransferMarkt цената на аржентинеца в момента е 50 милиона евро. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА