Last news in Fakti

21 Август, 2014 19:52 1 067 1

Виляреал разгроми тима на Мъри Стоилов

  • станимир стоилов-
  • астана-
  • виляреал-
  • лига европа

Тимът на Станимир Стоилов игра близо половин час с човек по-малко

Виляреал разгроми тима на Мъри Стоилов - 1
Снимка: БТА

Испанският Виляреал победи с 3:0 Астана в първия плейофен мач между двата тима за влизане в групите на Лига Европа.

„Жълтата подводница“ бе по-добрият отбор на терена и заслужено се поздрави с успеха, който доближава тима само на крачка от групите на втория по сила турнир на Стария континент.

Головете за Виляреал бяха дело на Кани, Джовани дос Сантос и Марио Гаспар. Казахстанският Астана, воден от българския наставник Станимир Стоилов, игра и с човек по-малко, след като в 60-ата минута бе изгонен Марин Аничич с втори жълт картон.

Следващият мач между двата тима е на 28 август в Испания. В друга плейофна среща, играна по това време, Легия (Варшава) победи като гост Актобе с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    toia ne stava za trenior