Last news in Fakti

22 Август, 2014 17:44 796 0

Юнайтед с финална оферта за Видал

  • артуро видал-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед-
  • финална оферта

Англичаните ще предложат 40 милиона евро за Видал

Юнайтед с финална оферта за Видал - 1
Снимка: БТА/ AP

Манчестър Юнайтед готви финална оферта за полузащитника на Ювентус Артуро Видал. Името на чилийския национал през последните месеци е свързвано с трансфер на „Олд Трафорд”, но „бианконерите” изразиха желанието си да задържат звездата си.

Според изданието „El Mercurio” Луис ван Гаал ще отправи последна оферта за Видал – 40 милиона евро плюс нападателя Хавиер Ернандес. Медиите на Апенините обаче предричат, че шефовете в Юве по всяка вероятност ще отхвърлят офертата, с което ще се сложи и край на сагата с Видал за това лято.

Изпълнителният директор на торинци Бепе Марота заяви наскоро, че няма намерение да продава Видал. Ювентус започва защитата на титлата си в италианското първенство с гостуване на Киево на 30 август.

„Старата госпожа”, вече и с нов треньор, ще търси четвърто поредно скудето на Апенините. Масимилиано Алегри подчерта, че тимът ще иска да се представи добре и в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА