Last news in Fakti

23 Август, 2014 12:10 711 0

Бербатов: Загубите не трябва да ни притесняват

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • загуби

Българинът заяви, че Хамес Родригес е специален играч

Бербатов: Загубите не трябва да ни притесняват - 1
Снимка: БТА/ AP

„Определено стартът на сезона бе лош. Не го очаквахме. Не трябва да сме много притеснени обаче”, заяви нападателят на Монако Димитър Бербатов.

„Монегаските” записаха две загуби от два мача във френската Лига 1 и заемат последната позиция във временното класиране. Българският голмайстор изрази надежда, че в неделя срещу Нант отборът му ще спре негативната серия.

„Работим много през седмицата. Тренираме, за да изгладим всяка малка грешка. Надявам се, че в неделя ще победим”, сподели Бербатов, цитиран от Goal.com.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед коментира и трансфера на Хамес Родригес, който бе купен за 80 милиона евро от Реал (Мадрид). „Той бе призван да играе в голям отбор. Още в началото разбрах, че е специален играч. Начинът, по който подава, по който докосва топката, по който се движи на терена”, заяви Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА