23 Август, 2014 13:00 851 0

Лудогорец се пази за Стяуа, Берое гони трета поредна победа

  • берое-
  • а група-
  • лудогорец-
  • локомотив софия

Предстоят интересни срещи от шестия кръг на българското първенство

Лудогорец се пази за Стяуа, Берое гони трета поредна победа - 1
Снимка: БТА, Фенове на Берое

Днес ще се изиграят три двубоя от шестия кръг на българското първенство. От 18:00 часа в столицата Лудогорец гостува на Локомотив.

Очаква се треньорът на шампионите Георги Дерменджиев да запази част от титулярите си за предстоящия сблъсък със Стяуа в Шампионската лига. Разградчани загубиха първия мач с 0:1, но въпреки това имат големи шансове за влизане в групите на „лигата на богатите”.

По същото време във Варна местният Черно море приема Локомотив (Пловдив) в търсене на първа победа. „Моряците”, които ще бъдат водени от новия наставник Никола Спасов, са единственият отбор в „А” група, който все още няма победа.

От 20:00 часа Берое приема на своя стадион новака Хасково. Старозагорци се намират в прекрасна форма и ще гонят трета поредна победа, която да ги доближи на 2 точки от лидера в класирането ЦСКА.

Утре Ботев (Пловдив) приема Славия, а Литекс – Левски. Вчера ЦСКА разгроми Марек на „Армията” и окупира първата позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА