23 Август, 2014 15:59 770 0

Ливърпул ще се подсили и с Ето'о

  • ето'о-
  • ливърпул-
  • договор-
  • трансфер

Нападателят ще подпише договор за 1 година

Ливърпул ще се подсили и с Ето'о - 1
Снимка: БТА/АР
Ливърпул успя да договори бившия нападател на Челси Самуел Ето'о, пише "Мирър". Камерунецът е преминал медицински прегледи в Париж и се очаква, че ще завърши трансфера си на "Анфийлд" през настоящия уикенд. Той ще подпише едногодишен договор с отбора. Африканецът няма да струва нито пени на отбора, тъй като е свободен агент и ще премине в редиците на "Мърсисайдци" без трансферна сума.
 
Според последни информации мениджърът на английския тим Брендън Роджърс предприема този ход в случай, че трансферът на Марио Балотели в отбора пропадне. Младият специалист още не е напълно сигурен, че италианецът ще акостира в отбора му, макар че засега трансферът на футболиста в отбора изглежда сигурен. 
 
Роджърс държи да проведе дълъг и сериозен разговор с лошото момче на италианския футбол преди да го привлече в редиците си, а най-вероятно двамата ще обсъдят на дълго и на широко разюзданото поведение на стрелеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА