Last news in Fakti

23 Август, 2014 22:00 702 0

Борусия започна сезона със загуба

  • борусия дортмунд-
  • байер леверкузен-
  • белараби-
  • кислинг

Дортмунд загуби с 0:2 от Леверкузен

Борусия започна сезона със загуба - 1
Снимка: БТА/АР
Считаният и този сезон за основен претендент на Байерн (Мюнхен) тим на Борусия (Дортмунд) стартира шампионата в Бундеслигата с домакинска загуба с 0:2 от Байер (Леверкузен).

Мачът влиза в историята с гола на Карим Белараби за 1:0 в едва 7-ата секунда, което е нов рекорд в германския елит. Досегашното върхово постижение беше от 11 секунди и беше постигнато от трима футболисти - Улф Кирстен, Паул Фрайер и Джоване Елбер.

Щефан Кислинг оформи крайното 2:0 дълбоко в продължението на втората част. Срещата на "Сигнал Идуна Парк" се превърна в повторение на последния сблъсък между участниците в Шампионската лига на същия стадион през пролетта, когато "аспирините" пак надделяха, но с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА