27 Август, 2014 11:28 573 1

Дяков: Ще покажем на какво сме способни!

  • лудогорец-
  • стяуа-
  • шампионска лига-
  • дяков

Треньорът на Стяуа заяви, че му мирише на ШЛ

Дяков: Ще покажем на какво сме способни! - 1
Снимка: БТА/АР
Светослав Дяков е уверен, че Лудогорец Разград има всички шансове да отстрани Стяуа Букурещ и да се класира в груповата фаза на Шампионската лига. Българският шампион загуби с 0:1 в Румъния преди седмица и е домакин на реванша в София днес.

"Когато играем играта, която можем, не се съмнявам, че ще успеем. Нашата цел е да покажем това, което ще ни донесе успех. Вярвам, че не само ще победим, но и ще отстраним Стяуа," заяви капитанът на Лудогорец.

Опитният халф е категоричен, че "зелените" не трябва да допускат попадение във вратата си в мача на стадион "Васил Левски".

"Трябва да внимаваме да не ни вкарат гол и да бъдем агресивни. С помощта на публиката ще успеем в крайната цел. Силата на Лудогорец е много по-голяма от показаното в Букурещ и утре всички ще се убедите в това," каза още Дяков.

Той призна и за класата на румънския гранд. "Не можем да не се съобразим с това, че Стяуа почти всяка година достига групите на турнира. Но не смятам, че ние им отстъпваме по нещо и утре ще го покажем. Трябва да изиграем умно мача", завърши Дяков.
 
 
Треньорът на Стяуа - Константин Гълка, също е оптимист преди предстоящия мач.

"Мирише на Шампионска лига, което ни радва много. Със сигурност този мач ще бъде много по-труден от двубоя в Букурещ. Лудогорец ще рискува много повече. Българският отбор ще играе пред собствена публика. Вярвам, че ще създадем голови положения, които ще реализираме. Стяуа ще атакува и ще търси головите положения. Играем в България и знам, че ще дойдат много фенове на ЦСКА".

"Радвам се, че феновете на ЦСКА ще ни подкрепят. Резултатът 1:0 от първия мач е много добър. Лудогорец е много силен отбор. За българския шампион винаги съм говорил със суперлативи", коментира Гълка.

Най-вероятно Стяуа няма да може да разчита на Кристиян Танасе и Гиедриус Арлаускис, които все още се възстановяват.

"Ще видим как ще се представят в тренировката и ще решим дали ще играят в мача. Оптимисти сме и вярвам, че ще спечелим. Идваме, за да спечелим. Със сигурност Лудогорец ще рискува повече. Равенството също ни устройва. За момента мислим само за мача. Не мислим за дузпи. В Лудогорец има няколко футболисти, които харесвам. Това са Марселиньо и Фабио Ешпиньо", каза още Константин Гълка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    0 0 Отговор