27 Август, 2014 17:09 606 0

Бенатия: Гуардиола отчаяно ме искаше в Байерн

  • мехди бенатия-
  • гуардиола-
  • байерн мюнхен

Байерн привлече защитника на Рома в опит да подсили защитната си линия

Бенатия: Гуардиола отчаяно ме искаше в Байерн - 1
Снимка: БТА/ AP

„Гуардиола отчаяно ме искаше в Байерн и в крайна сметка постигнахме договорка”, заяви новият играч на баварците Мехди Бенатия. Защитникът бе привлечен от Рома за близо 26 милиона евро в последните дни на трансферния прозорец.

27-годишният мароканец подписа договор за 5 години с Байерн и обяви, че мечтата му се е сбъднала: „Много съм щастлив. Гуардиола е прекрасен треньор и нямам търпение да започна работата си с него”, сподели Бенатия пред Sport1.

„В отбора има невероятни играчи и е сбъдната мечта за мен да бъда част от него”, сподели още Бенатия, който през миналия сезон впечатли с изявите си в италианската Серия „А”.

Байерн започна с победа новия сезон в немската Бундеслига, но не впечатли с представянето си в първия кръг. Баварците победиха Волфсбург с 2:1 на своя стадион, но в края гостите бяха много близо до изравняване. Отбраната на тима от Мюнхен бе много колеблива в този мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА