27 Август, 2014 19:45 937 4

Ще имаме ли втори отбор в групите на ШЛ?

  • лудогорец-
  • стяуа-
  • шампионска лига

Лудогорец загуби първата среща с 0-1, но се надява, че ще отстрани Стяуа

Ще имаме ли втори отбор в групите на ШЛ? - 1
Снимка: БТА

Тази вечер в 21:45 часа Лудогорец приема Стяуа на Националния стадион „Васил Левски” в плейофен реванш за влизане в групите на Шампионската лига.

Безспорно това е най-важният мач за сезона за възпитаниците на Георги Дерменджиев, които освен престиж, ще натрупат и сериозни финансови печалби от евентуално класиране в групите на „лигата на богатите”.

Ако отсранят румънския колос, „зелените” ще станат едва вторият български отбор, класирал се за груповата фаза на най-комерсиалния клубен турнир на планетата. До този момент единствено Левски може да се похвали с подобно постижение – през сезон 2006/07 година „сините” играха в една група с Челси, Барселона и Вердер Бремен.

Очаква се на стадиона в Борисовата градина близо 25 хиляди души да подкрепят българските шампиони, които през миналия сезон се представиха изключително успешно в Лига Европа, достигайки осминафиналите в надпреварата.

Тази вечер ще се изиграят още четири двубоя, които ще определят последните участници в Шампионската лига. В Лондон Арсенал приема турския Бешикташ след 0:0 в първата среща. Испанският Атлетик (Билбао) пък е домакин на Наполи и може да се надява на положителен резултат, след като преди седмица не загуби на „Сан Паоло”.

Шведският Малмьо приема австрийския Ред Бул Залцбург, докато Байерн (Леверкузен) е домакин на Копенхаген.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бг

    0 0 Отговор
    половината от агитката на стяуа щяла да бъде чорбарска..

    Коментиран от #2

  • 2 Валентин Петров

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "бг ":

    да бе, тея не са българи....
  • 3 Нев

    1 0 Отговор
    Не мога да повярвам, че се намериха няколко стотин ШОПСКИ ЧЕРВЕНИ, които да подкрепят не българския отбор заради дребната си злоба! Викате срещу БЪЛГАРИЯ в случая!
  • 4 наско стоилов

    1 0 Отговор
    аз съм от ЦСКА но никога не бих си позволил да подкрепям чужд отбор---Това не са изтински Армейци