Last news in Fakti

28 Август, 2014 22:38 3 236 0

Георги Дерменджиев: Реал Мадрид ще взриви България

  • георги дерменджиев-
  • лудогорец-
  • реал мадрид

Треньорът на Лудогорец се надява, че отборът му ще спечели точки в групите на Шампионската лига

Георги Дерменджиев: Реал Мадрид ще взриви България - 1
Снимка: БТА

 

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази своето задоволство от жребия на българския отбор в груповата фаза на Шампионската лига. Тимът от Разград се падна в група B, където ще срещне отборите на Реал Мадрид, Базел и Ливърпул.

„С нетърпение очакваме противниците. Доволен съм от жребия. Реал Мадрид ще взриви България. Много хора ще могат да го гледат на живо, което е благодарение на Лудогорец. Ливърпул и Базел също са много силни. Мога да ви кажа, че Лудогорец ще вземе точки, но не и от кого.  Не ми се иска в първия мач да играем с Реал Мадрид.  Казах на момчетата, че емоцията си е емоция и те трябва да я изживеят. Ние имаме много сериозен екип, който отговаря за проучването на съперниците. Днес ще разпределим задачите и кой кого ще гледа. Бъдете сигурни, че ние ще имаме пълна информация преди началото на срещите. Нивото на Лудогорец винаги ще се вдига и затова конкуренцията е толкова силна. През зимата вероятно ще пристигнат още нови футболисти.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА