Last news in Fakti

29 Август, 2014 09:57 1 259 5

Кубрат Пулев: Не вярвам, че Кличко е контузен

  • кубрат пулев-
  • владимир кличко-
  • бокс

Той съжалява, че много българи не вярват в успеха му

Кубрат Пулев: Не вярвам, че Кличко е контузен - 1
Снимка: БТА

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев заяви, че не вярва в контузията на световния шампион Владимир Кличко.

Българинът трябваше да се бие с украинеца за световната титла в тежка категория на IBF на 6-ти септември, но тази дата беше отменена, заради внезапна контузия на шампиона. По-рано през седмицата Кличко обяви, че е скъсал в влакна на левия си мускул по време на тренировка и няма как да се бие. За това и срещата беше отложена за 15-ти ноември. За това и сега в интервю пред „Нова“ телевизия Пулев избухна срещу своя опонент.

„Възможно е да се контузи, но който и спортист да питате ще ви каже, че ако контузията е лека, има много съвременна медицина, а той разполага с голям ресурс и може да се оправи. Ако контузията е сериозна, той няма как да се оправи за два месеца. Това са пълни глупости и за мен той изобщо не е контузен.

Не мисля, че точно го е страх, но не е в негов интерес да се бие с мен. Не може да се каже на 100%, че ще загуби, но има голяма вероятност това да се случи. При тях рискове не се поемат, а аз съм сериозна заплаха. За съжаление много хора не вярват в мен, не вярват в българското. За съжаление повечето са българи. Крайо време е да започнем да повярваме, че и ние сме силни.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mitko mitov

    2 0 Отговор
    Кубрат ,тези които не вярват са малко ,но ги има ,много по-вече са тези които те подкрепят и вярват в твоите способности.Ти си велик българин и спортист .Пожелаваме ти много успех.
  • 2 влад

    0 2 Отговор
    тоз на снимката го 4ека жесток побой
  • 3 Били х

    0 3 Отговор
    ДАЙТЕ МУ НА ТОЯ НЯКАКЪВ МЕДАЛ , ЗА ДА СПРЕ ДА ПЛАЧЕ ПОСТОЯННО ...
  • 4 GO GO Cobra

    2 0 Отговор
    Дали на 6 септември или през ноемвринещо не може да спре Кубрат на пътя му за шампионската титла. С теб сме Кобра!
    https://www.facebook.com/video.php?v=296192723896017&set=vb.294237890758167&type=2&theater
  • 5 mitko mitov

    1 0 Отговор
    По -долу веднага се появиха отрицателните коментари.Кубрат дори и да загуби ,в което се съмнявам ,за нас трябва да е национална гордост ,че българин е претендент за световната титла по бокс.