Last news in Fakti

29 Август, 2014 12:35 869 4

Левски иска футболист на Лудогорец

  • левски-
  • лудогорец-
  • себастиян ернандес

Сините ще се опитат да привлекат Себастиян Ернандес

Левски иска футболист на Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Левски е набелязал за привличане халфа на Лудогорец Себастиян Ернандес.

Георги Иванов отчаяно търси варианти за бързо подсилване на своя тим, като според „Тема спорт“ Ернандес изглежда като прекрасна опция за халфовата линия на отбора. Футболистът е бил препоръчан и от Димитър Димитров-Херо, който ще поеме треньорския пост на сините след нова година.

Ернандес пристигна в Лудогорец в началото на 2013 г., като то тогава има изиграни 23 мача за тима и отбелязани 6 гола.  27-годишният колумбиец обаче трудно намира титулярно място в тима от Разград, тъй като на неговата позиция играят Марселиньо и Вандерсон. За сметка на това титулярното му място на „Георги Аспарухов“ ще е почти гарантирано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    0 1 Отговор
    И не ме дразнят колкото това отборче и мазният им собственик. поне имат достойнство и са българи.. Тия и аз не знам какви са. А звездата Моци е пълен .......
  • 2 любител

    0 0 Отговор
    Е ти, приятелю си истински пълен български, натурален картоф!

    Честито Ти!
  • 3 ДА

    0 0 Отговор
    Като не става в Лудогорец отива в левски :D
  • 4 Буден

    0 0 Отговор
    На Левски му трябва В-група за да може да стане отбор!