Last news in Fakti

29 Август, 2014 19:00 742 0

Гаджев е пред трансфер в Лех Познан

  • владмир гаджев-
  • лех познан-
  • левски

Според полските медии той вече е бил наблюдаван от треньора на тима

Гаджев е пред трансфер в Лех Познан - 1
Снимка: БТА

Капитанът на Левски Владимир Гаджев е пред трансфер в Лех Познан.

Според полските медии новият треньор на местния гранд и негови помощници на скоро са били в София, за да наблюдават изявите на родния национал. От ръководството на клуба вярват, че Гаджев е способен да се превърне в лидер на техния отбор. Той беше пред трансфер в същия клуб през 2010 г., но поляците не можаха да се договорят с Левски.

Сега ръководството на полския клуб може да вземе Гаджев на цена от 200 000 евро, колкото е откупната клауза в договора му с Левски. От „синьото“ ръководство вероятно няма да спъват трансфера, тъй като имат нужда от пари за нови попълнения, а и самият Гаджев отдавна иска да играе в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА