Last news in Fakti

30 Август, 2014 15:26 695 0

Манчестър Юнайтед си осигури Дейли Блинд

  • дейли блинд-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Трансферът на холандеца възлиза на 14 млн. паунда

Манчестър Юнайтед си осигури Дейли Блинд - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Манчестър Юнайтед договори трансфера на холандския национал Дейли Блинд, съобщи Би Би Си.

Защитникът на Аякс пристига в клуба по изричното настояване на треньора Луис Ван Гаал. Двамата работиха заедно, докато Ван Гаал бе наставник на националния отбор на Холандия, който достигна до третото място на Световното първенство в Бразилия през тази година. 24-годишният Блинд пък бе едно от откритията на Мондиала, впечатлявайки света с уменията да играе както на позицията на левия бек, така и като крило и опорен халф.

Точно тази универсалност е страшно нужна на Ван Гаал, който се опитва да наложи в Манчестър Юнайтед схемата 3-5-2, за която има огромна нужда от качествен халф-бек.  Цената, която той ще плати за Блинд е 14 млн. паунда. В официалния сайт на клуба договорката вече бе обявена, като остава холандецът само да премине през медицинските изследвания и да подпише своя договор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА