30 Август, 2014 19:41 636 0

Литекс повали и Славия

  • литекс-
  • славия-
  • а група

Ловчанлии спечелиха гостуването си с 0:2

Литекс повали и Славия - 1
Снимка: БТА

Отборът на Литекс победи Славия с 0:2 в мач от 7-ия кръг на А група.

Срещата на „Овча купел“ започна равностойно, като двата тима основно си оспорваха надмощието в средата на терена. В 23-та минута Кристиан Георгриев изведе Джордан сам срещу вратаря на Славия.  Емил Петров изби удара на колумбийския нападател, но топката попадна в краката на Косоко, който безпроблемно откри за 0:1 в полза на Литекс. След гола тимът от Ловеч овладя инициативата и парира всякакви офанзивни действия от страна на Славия. Все пак в 44-та минута  Панов даде отлично центриране към Платини, който обаче закъсня да засече топката във вратата. Малко по-късно Крум Стоянов овладя топката в наказателното поле на тима от Ловеч, но шутът му не бе точен.

Второто полувреме започна с надмощие на Славия, като Крум Стоянов отправи опасен удар с глава, излязъл в аут. В 56-та минута Литес отговори със силен шут на Асприля, излязъл в аут. В 67-та минута „белите“ изведоха Кире Ристевски зад отбраната на ловчанлии, но той се засуети и топката му бе избита. В 76-та минута Ваюши изведе Джордан сам срещу вратаря, като ударът на колумбиеца се отби в краката на Петров. При последвалия корнер отново Джордан отправи опасен удар. Все пак в 90-та минута Ваюши нахлу от ляво и центрира в наказателното поле на Славия. В опита си да изчисти топката Димитър Пиргов си отбеляза нелеп автогол, правейки резултата 0:2 и подпечатвайки победата на Литекс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА