Last news in Fakti

30 Август, 2014 20:14 1 749 0

Гол на Бербатов спаси Монако от пореден провал

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • лил

Монегаските направиха 1:1 с Лил

Гол на Бербатов спаси Монако от пореден провал - 1
Снимка; БТА/AP

Българският нападател Димитър Бербатов отбеляза поредния си гол за Монако при равенството на отбора с Лил в мач от четвъртия кръг на Лига 1.

Бербатов започна мача като титуляр и остана на терена до нейния край. В групата на Монако не бе нападателят Радамел Фалкао, който изгледа мача от трибуните. Това почти със сигурност ще рече, че колумбиецът е пред трансфер.

Лил успя да открие резултата в 18-та минута, когато Райън Мендес намери Ру в наказателното поле, който с мощен удар прати топката във вратата на Даниел Субашич. Монако бе на крачка от изравняването, след като в Караско бе изведен сам срещу вратаря, но Ениеама изби неговия удар.

В 61-та минута Караско проби по десния фланг и отправи изключително точно центриране към Бербатов, който на празна врата отбеляза за 1:1. Монако наложи натиск до края на срещата, но не стигна до наистина чисти положения. В края на мача Лайвин Курзва отправи опасен удар с глава в наказателното поле на Лил, който мина над вратата.
След това равенство Монако има в актива си едва 4 точки от началото на сезона. Бербатов пък се очертава като голмайстор на отбора с 2 гола в Лига 1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА