Last news in Fakti

30 Август, 2014 22:17 824 0

ЦСКА дерайлира пловдивския Локомотив

  • цска-
  • локомотив пловдив-
  • а група

Червените победиха на Лаута с 0:3

ЦСКА дерайлира пловдивския Локомотив - 1
Снимка: БТА

Отборът на ЦСКА спечели гостуването си на Локомотив Пловдив с 3:0 в мач от 7-ия кръг на А група.

ЦСКА започна мача по-добре и в 7-та минута Серджио Буш бе фаулиран в близост до наказателното поле на „железничарите“. Антон Карачанаков отправи много прецизен удар, минал на сантиметри покрай гредата. В 15-та минута Ванчо Траянов се възползва от грешка в защитата на „червените“, но ударът му мина над вратата. В 30-та минута Тони Силва направи чудесен пробив от дясно и центрира в наказателното поле. Пасът му намери Карачанаков, който от около 13 метра на успя да отбележи. В края на полувремето Карачанаков намери с прекрасно центриране Буш,чийто удар с глава бе спасен на косъм от Йордан Господинов.

Резултатът бе открит в 49-та минута, когато Валентин Илиев отклони с глава центриране от ляво, намирайки непокрития Тони Силва, който от близко разстояние откри за 0:1. След гола ЦСКА засили натиска си и в 70-та минута получи право да изпълни пряк-свободен удар. Маркиньос качи топката директно на главата на Буш, който вкара за 0:2. Впоследствие Тончи Кукоч вкара нов гол за ЦСКА, който бе отменен, заради засада. Локомотив отвърна в 77-та минута, когато вратарят на гостите Дивиш увисна при едно центриране, а топката се озова в непокрития Карагерен, който не съумя да отбележи на празна врата. Точка на спора сложи Жоан Фелипе, който се възползва от добро подаване на Луис Соарес и вкара за 0:3.

С тази победа ЦСКА има в актива си 16 точки и си осигурява първото място в шампионата и след изиграването на всички мачове от 7-ия кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА