Last news in Fakti

31 Август, 2014 01:16 1 877 13

Стойчо Младенов: Ще подкрепям Ливърпул срещу Лудогорец

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • лудогорец

Той все пак поздрави тима от Разград за влизането му в Шампионската лига

Стойчо Младенов: Ще подкрепям  Ливърпул срещу Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че ще подкрепя Ливърпул в мачовете на отбора срещу Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига.

Младенов прояви съпричастност към феновете на „армейците“, които през последните дни отнесоха сериозни критики, за това че подкрепяха румънския Стяуа в мачовете му срещу тима от Разград за влизане в групите на най-елитната клубна надпревара. Наставникът на „армейците“ говори след победата на неговия отбор над Локомотив Пловдив с 0:3 и все пак изрази възхищението си от финансовата стабилност в тима от Разград.

„Разбира се, че ще застана на страната на нашите фенове. Живеем в демократична държава. И аз ще подкрепям Ливърпул, когато дойде да играе срещу Лудогорец. Никой не може да ме задължи да подкрепям Лудогорец, Хасково или Марек.

Тук е моментът да поздравя Лудогорец за влизането им в групите на Шампионската лига. Отново доказаха, че всичко става не с пари, а с много пари. Те имат над 30 много класни футболисти и няма значение с кои от тях играят в шампионата. Това не им оказва влияние.

Сигурно и вие забелязвате тази тенденция с картоните. Ние владеем повече топката, а ни показаха пет картона. Така беше и срещу Хасково. Тогава ни вдигнаха два жълти картона за нищо. В един момент тези неща ще натежат. Все пак не съм наясно с родната футболна джунгла. Когато ни назначат съдия, вече знам кой го праща и как ще свири.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nev

    3 1 Отговор
    Като един шопски б.....к доказва поговорката "На мен може и да не ми е добре, ама на Вуте да му е зле!"

    Коментиран от #2

  • 2 Shmeker

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Nev":

    Хммм.. наистина си е така
  • 3 Shmeker

    1 1 Отговор
    Не мога да разбера как цял свят се кефи на победата им над Стяуа, а тия тука са им станали черни.
    Ами като не можете да играете и само получавате пари, освободете местата на момчета, които искат да играят. Колко години продължава това и колко пари изхарчихте/изпрахте на спонсорите???
  • 4 Дани

    3 1 Отговор
    Пич преди да пишеш глупости се запознай с фактите" Роден е на 12 април 1957 в с. Плоски, община Сандански" , което е много далеч за определянето му като шопски б...к.
    Иначе аз съм признал "Тройчо" за абсолютен т.панар, а статията потвърждава твърдението ми.
  • 5 ГАЦО

    3 0 Отговор
    Ама ти си истински българин ,браво.Полувин Европа се радва на успеха на нашите,а ти ще подкрепиш Ливерпул.Патриот.
  • 6 ххх

    3 0 Отговор
    Деструктивен тип.Няма ли лапачка и изгода за него всичко праща по дяволите.
    УСПЕХ на Лудогорец...... и не само срещу Ливърпул.
  • 7 The Guest

    2 0 Отговор
    Фен съм на ЦСКА откакто се помня, но националното самосъзнание и патриотизма са над всичко. Стискам палци на Лудогорец и се разграничавам от мнението на Стойчо Младенов. В съвременния футбол всичко става с пари. Срамно е, че когато Домусчиев искаше да вземе ЦСКА, Лупи и другите идиоти го отказаха. И сега Томов дозагробва отбора под носа на феновете.
  • 8 Валентин Петров

    2 0 Отговор
    абе тоя няма ли кой да го застреля
  • 9 Гюнай

    5 0 Отговор
    Приятели сега е момента да се обединим да да напълним стадиона и да покажем на света че сме единни ние имаме само един отбор в шампионска лига и трябва да се гордеем с това и да ги подкрепим.
  • 10 любител

    3 0 Отговор
    Смешна работа, не знам продължават да се излагат.
    Този "беден" човечец, явно знае че никога няма да води отбор в ШЛ, защото ако поне малко се надяваше щеше да си даде равносметка, че ЦСКА-то може някога да бъде на мястото на Лудогорец
  • 11 Владислав Димитров

    1 0 Отговор
    Тъпотия до шия ! То като, че ли Ливерпул си нямат запалянковци и копнеят за Тройчовата подръжка . Много ми се иска Лудогорец да обърнат тия ливери, поне в София на В. Левски .
  • 12 mitko mitov

    0 0 Отговор
    Що за изказване за ' парите и многото пари ' ама те малко пари ли изхарчиха и изпраха до сега ,без никакъв резултат.
  • 13 Фен на ЦСКА

    0 0 Отговор
    Заради такива като Стойчо ме е срам да кажа че съм ЦСКАр!!! Тия хора явно не са Българи? Къде им е националното самосъзнание! Лудогорец направи нещо толкова красиво и за толкова кратко време че накара цяла България да се сплоти и напълни стадионите в тия тежки за всички времена!Стойчо само може да си мечтае за подобен успех!!!