Last news in Fakti

1 Септември, 2014 00:15 1 376 1

Реал Сосиедад орезили Реал Мадрид след нечуван обрат

  • реал сосиедад-
  • реал мадрид-
  • спектакъл

Домакините обърнаха белия балет от 0:2

Реал Сосиедад орезили Реал Мадрид след нечуван обрат - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Реал Сосиедад направи паметен мач, успявайки да победи Реал Мадрид, обръщайки го от 0:2 до 4:2 в мач от втория кръг на Ла Лига.

Феновете на стадион „Аноета“ видях истински спектакъл, в който домакините направиха един от запомнящите се обрати в своята история. Футболистите на „белия балет“ имаха своите силни моменти, но сякаш в един момент се отпуснаха твърде много, което причини и немислимото в този мач. За Реал Мадрид не игра Кристиано Роналдо, който лекува лека травма.

Европейските шампиони стартираха ударно мача, като още в 5-та минута Серхио Рамос откри за 0:1 след прецизен удар с глава. Малко по-късно отново той удари гредата на Субикарай Гони след прецизно изпълнение на фаул. В 11-та минута Лука Модрич изведе Гарет Бейл сам срещу вратаря, който направи резултата 0:2. В 25-та минута центриране от корнер намери Рамос, който с глава прати топката на сантиметри над вратата. Футболистите на Сосиедад отвърнаха в 27-та минута, когато удар от точката на дузпата на Естебан Гранеро бе блокиран от Рамос. Тогава дойдоха и минутите на домакините. В 35-та минута  Мартинес се възползва от една отклонена топка след центриране от корнер и вкара за 1:2. В 40-та минута  Давид Суртуса засече прекрасно центриране отляво, пращайки топката с глава в мрежата на Касияс за 2:2. Поувремето завърши с опасен удар с глава на Рамос, който облиза гредата.

Второто полувреме започна силно за Реал Сосиедад. В 49-та минута Агирече остана сам срещу Касияс, който с мъка изби неговия удар. В 65-та минута обрата стана пълен. Прието центрира остро, почти от аутлинията. Пасът му намери Суртуса, който вкара за 3:2. Реал Мадрид се опита да се вдигне на абордаж, но футболистите на Карло Анчелоти отново бяха попарени в 75-та минута. Тогава Карлос Вела отправи мощен кинжален удар, озовал се в левия ъгъл на вратата на Касияс за 4:2. В 86-та минута Кедира засече с глава добро центриране от корнер, но ударът му мина на сантиметри над вратата. В последната минута на продълженията Бензема остана сам срещу вратаря, но ударът му излезе в аут.

Така Реал Мадрид остана само с 3 точки в шампионата на Испания, а Реал Сосиедад вече има 4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 maikel 260

    0 0 Отговор
    da gledah go ma4a daje i samo nego 4akah za da spe4elia 200eu na bwin no uvi ne stana....