Last news in Fakti

2 Септември, 2014 18:28 12 044 4

Роналдо предизвика скандал в Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • трансферна политика

Звездата на мадричани е недоволен от трансферната политика на клуба

Роналдо предизвика скандал в Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР
Напрежението в Реал (Мадрид) започва да ескалира. Часове след окончателните трансфери на Анхел Ди Мария и Хаби Алонсо, звездата Кристиано Роналдо намекна, че не одобрява трансферната политика на клуба.
 
Португалецът каза, че той никога не би се разделил с двамата, а изказването му бързо бе раздухано от испанската преса. Днес вторият капитан на "белите" Серхио Рамос посъветва Роналдо да си мълчи и го определи като не по-различен от другите в отбора.
 
"Знам какво искате да ви кажа, но няма да го направя. Всеки има право на мнение и аз ще го запазя за себе си. Ние сме футболисти на Реал (Мадрид) и трябва да уважаваме правилата и решенията тук. Роналдо не е по-различен. Той не трябваше да говори, а да си мълчи", заяви Рамос на сбора на испанския национален отбор.
 
По-рано днес вече бившият съотборник на Роналдо в Реал Анхел Ди Мария заяви, че двамата с португалеца са били близки, не само на терена, а и извън него, което може би е провокирало гневното изказване на Роналдо.
 
Според испанската преса има и други недоволни от трансферите в Реал, а феновете на "белите" вече определиха настоящия отбор като по-слаб в онлайн анкета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 2 Отговор
  • 2 торес

    1 0 Отговор
    Докато Касияс и Рамос са в този състав Реал са обречени на неуспех!

    Коментиран от #3

  • 3 мечока

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "торес":

    Рамос е доста тъпо ла.но
  • 4 ReAL MADRID

    0 0 Отговор
    Той не само много по различен обаче и го показва :) Рамос ще си лиже краката на Перез и до там :) А Роналдо може да каже каквото му е на сърце и да си е с чиста съвест.Защото не Роналдо има нужда от Реал ,А Реал има нужда от Роналдо !