Last news in Fakti

14 Септември, 2014 23:25 845 0

Гонзо: Омръзна ми да слушам мнението на псевдоспециалсити от Китай и Япония

  • георги иванов-
  • а група-
  • левски

Треньорът на Левски е доволен от победата на отбора над Славия

Гонзо: Омръзна ми да слушам мнението на псевдоспециалсити от Китай и Япония - 1
Снимка: БТА

Временният треньор на Левски Георги Иванов изрази задоволството си от победата на отбора с 2:0 над Славия и изригна срещу всичките си критици.

Гонзо заяви, че му е омръзнало да го критикуват „псевдоспециалисти от Китай и Япония“. Той най-вероятно визираше бившия играч на тима Илиян Стоянов – Коловати, който често критикува ръководството на „сините“ по доста остър начин.

„Не мисля, че победата е измъчена. Видяхте, че след първия гол вкарахме и втори. Славия се отбраняваше добре в този мач. Много пъти смените са по-важни от основните играчи. През цялото време се опивахме да диктуваме събитията.

Убеден съм в това, което правя. Омръзна ми да слушам разни псевдоспециалисти, които дават мнение от Китай и Япония. Не съм в конфликт с Херо. Чуваме се постоянно и обсъждаме варианти. Аз прецених, че Жужу не е във форма за нас.

Това е втори или трети мач, в който бележим в края. Това означава, че имаме характер. Търсим нападател и се надявам да намерим правилния човек. Ако не, нямам проблем да продължа с тези футболисти.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА