Last news in Fakti

16 Септември, 2014 12:49 751 0

Зидан: Бензема трябва да вкарва повече голове

  • зинедин зидан-
  • карим бензема-
  • реал мадрид

Реал е съперник на Лудогорец в групите на Шампионската лига

Зидан: Бензема трябва да вкарва повече голове - 1
Снимка: БТА/ AP

Зинедин Зидан предупреди сънародника си Карим Бензема, че трябва да вкарва повече голове, ако иска да затвори устата на критиците.

Френският национал има само един гол от началото на този сезон, а неговият Реал (Мадрид) загуби два от първите си три мача в испанското първенство.

„Той е основният нападател на Реал, но не се е разписвал в скоро време. Трябва да вкарва повече за Реал и Франция и той го знае много добре. Запознат е какво се очаква от него”, сподели бившият играч на „белия балет” пред RMC Sport.

Тази вечер настоящият носител на трофея от Шампионската лига Реал (Мадрид) се изправя срещу Базел в първия кръг на груповата фаза на турнира. Мадридчани са в една група и с тимовете на Лудогорец и Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА