Last news in Fakti

16 Септември, 2014 16:11 3 024 0

Има вероятност УЕФА да отвори Сектор А за мача между Лудогорец и Реал

  • уефа-
  • реал мадрид-
  • сектор а

Секторът беше затворен, заради расистки скандирания по време на мача със Стяуа

Има вероятност УЕФА да отвори Сектор А за мача между Лудогорец и Реал - 1
Снимка: БТА

Има голяма вероятност УЕФА да позволи отварянето на Сектор А на стадион „Васил Левски“ за мача от груповата фаза на Шампионската лига между Лудогорец и Реал Мадрид.

Според информация на TV7 от европейската централа са готови да отменят наказанието си срещу българския тим. Дисциплинарната комисия на УЕФА реши да затвори Сектор А на националния стадион, заради расистки скандирания по време на мача между Лудогорец и румънския Стяуа.  От европейската централа отхвърлиха становището на ръководството на тима от Разград, че е расистките скандирания са били провокирани от румънските фенове. Въпреки това от Лудогорец обжалваха решението на дисциплинарната комисия.

Заради това и продажбата на билети за Сектор А за мача на 1-ви октомври бе преустановена. Очаква се окончателното решение на УЕФА да излезе през днешния или утрешния ден. Има вероятност наказанията да бъдат отменени или поне смекчени, като може Сектор А да бъде отворен само частично. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА