Last news in Fakti

16 Септември, 2014 18:29 1 223 0

Младежите на Лудогорец загубиха от Ливърпул

  • ливърпул-
  • младежи-
  • младежка шампионска лига

Лудогорец загуби в Младежката Шампионска лига

Младежите на Лудогорец загубиха от Ливърпул - 1
Снимка: facebook.com
Лудогорец започна участието си в Младежката Шампионска лига с тежка загуба 0:4 от Ливърпул. Мачът се игра на стадиона за ръгби "Лангтрий Парк". Съоръжението се намира на около 15 километра от "Анфилд". На митичния стадион в 21:45 часа излизат мъжките формации на Ливърпул и Лудогорец. 
 
При младежите Ливърпул не остави шанс на талантите от България, като още до почивката домакините взеха солиден аванс. Първото попадение отбеляза Жером Синклер в 30-ата минута. Младокът се разписа от няколко метра след пробив по крилото и асистенция на Сам Харт. В 38-ата Даниел Клиъри удвои с глава. Не беше изминала и 1 минута, когато "мърсисайдци" нанесоха нов удар. Алекс О`Ханлън направи резултата класически. Полузащитникът на Ливърпул не остави шанс на стража на разградчани Васил Симеонов - 3:0. Четвъртият гол отново бе отбелязан от Синклер.
 
Надпреварата в юношеската Шампионска лига е за играчи до 19 години. Турнирът беше създаден миналата година като шампион стана Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА