Last news in Fakti

17 Септември, 2014 09:35 877 0

Георги Дерменджиев: Играхме смело, доволен съм

  • георги дерменджиев-
  • лудогорец-
  • ливърпул

Лудогорец игра чудесно, но загуби в края на двубоя

Георги Дерменджиев: Играхме смело, доволен съм - 1
Снимка: БТА/ AP

„Играхме смело, комбинативно. Изключително съм доволен от играта на футболистите“, заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след загубата на тима от Ливърпул в първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Българските шампиони играха прекрасно на „Анфийлд“, но допуснаха гол в добавеното време и загубиха с 1:2. Следващият мач на разградчани е срещу настоящия носител на трофея Реал (Мадрид) на 1 октомври в София.

„Няма разочарование. Голям оптимист съм, че работя с много добри футболисти, които могат да играят на такова европейско ниво. Мачът с Ливърпул ми вдъхна увереност, че можем да финишираме на трето място в групата и да играем в Лига Европа“, заяви още Дерменджиев.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че тимът е здраво стъпил на земята и продължава да следва третото място. „Има леко разочарование, но затова играем в този турнир – да се учим от големите и да се опитваме да играем срещу тях. Липсва ни опит в този турнир“, заяви Дяков пред bTV Action.

„Можем само да съжаляваме, че не си тръгваме с точка или три от „Анфийлд”. За мен нямаше никакво притеснение в този мач. Играхме спокойно, показахме нашата игра. Не си вкарахме положенията и загубихме накрая”, каза защитникът Йордан Минев.

В другата среща от групата Реал (Мадрид) победи Базел с 5:1 и започна защитата на титлата си по блестящ начин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА