Last news in Fakti

18 Септември, 2014 10:29 896 2

Кобрата: Кличко е костелив орех, но ще го счупя

  • пулев-
  • кличко-
  • закана

Пулев се закани на Кличко

Кобрата: Кличко е костелив орех, но ще го счупя - 1
Снимка: БТА/АР
Владимир Кличко е костелив орех, но ще го счупя, закани се боксовата ни звезда Кубрат Пулев, който още не може да прости на украинеца за отлагането на двубоя помежду от 6 септември за 15 ноември, предаде "Тема Спорт". Маневрата на Кличко наруши подготовката на Пулев за мача.

Официално украинецът се оправда с контузия, но вчера стана ясно, че той е подновил тренировки - нещо немислимо, ако действително е бил контузен. Припомняме, че Кличко се оправда с мускулна травма на левия бицепс.

"Неговите дълги леви прави няма да ме спрат. Бях готов за 6 септември, за 15 ноември ще съм още по-готов", категоричен е Кубрат пред boxen.de.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 exx

    0 0 Отговор
    към Пулев:
    Стига говори. Просто го направи.
    Да не стане като поговорката: куче което лае не хапе!
  • 2 Обективен

    0 0 Отговор
    А бе, нормално и желателно е човекът да си вярва. То без ВЯРА сме за никъде! В случая и аз вярвам в "Кобрата" и като БЪЛГАРИН искам да победи! Все пак, нашенеца е доказан боксьор и съм убеден, че е по-добър от Кличко. Да - спорт е: нищо не се знае; при това украинеца е утвърден шампион, ама и е фаворит по инерция...фалшив, спрямо най-сериозния си претендент от дълго време насам - Кубрат, което смятат специалистите.