18 Септември, 2014 13:29 936 0

Шави: Никога няма да напусна Барселона

  • шави-
  • барселона-
  • кариера-
  • трансфер

Не искам да играя за друг клуб, заяви полузащитникът

Шави: Никога няма да напусна Барселона - 1
Снимка: БТА/АР
Халфът на Барселона Шави заяви, че иска да завърши кариерата си на "Ноу Камп". 34-годишния играч бе близо до напускане на тима през това лято, като за това намекнаха някои от бившите му съотборници, сред които Сеск Фабрегас. Бившият румънски национал Дан Петреску, който води катарския Ал Араби заяви, че е имал разговори с Шави. Според други спекулации пък играчът е имал предложение от новосформирания отбор Ню Йорк Сити, в който вече бяха привлечени Давид Вия и Франк Лампард.

Накрая обаче Шави реши да остане в Барселона, а отказването му от националния отбор на Испания му позволи да се фокусира по-добре върху клубната си кариера.

"Ако зависи от мен, никога няма да напусна Барселона", заяви Шави, цитиран от вестник АС.

"Можех да напусна много пъти, но чувствата ми винаги надделяваха. Казах на клуба, че не искам да играя за друг отбор в Европа. Не исках да играя срещу Барселона. Бих искал да завърша кариерата си тук. Но тези неща ще бъдат решени от обстоятелствата".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА