18 Септември, 2014 17:54 932 0

Иван Иванов: Липсва ми националния отбор

  • иван иванов-
  • национален отбор-
  • контузия-
  • операция

Българският национал претърпя нова операция на дясното коляно и ще отсъства от игра още най-малко шест месеца

Иван Иванов: Липсва ми националния отбор - 1
Снимка: БТА

„Националния отбор ми липсва. Незаменими футболисти няма, момчетата се справиха добре в първия мач срещу Азербайджан и важното е, че победиха”, заяви българският национал Иван Иванов.

Играчът на Базел скъса кръстни връзки в средата на януари и се подложи на хирургическа интервенция. Преди дни Иванов претърпя нова операция на дясното коляно и ще отсъства от терените най-малко шест месеца.

„Претърпях втора операция преди четири дни. Изписаха ме от болницата днес и от утре започвам възстановяване и раздвижване. Надявам се в началото на другата година да се завърна в тренировките”, сподели пред „Гонг” бившият защитник на ЦСКА.

„Ако всичко е наред и няма усложнения се надявам в началото на февруари да започна лека тренировки, а през март да се завърна изцяло в тренировките. Може би няма да се избързва с включването ми в игра. При всеки човек е различно, но има един период между две седмици и един месец, в които трябва да свикна, да науча мускула ми да работи отново”, каза още Иван Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА