Last news in Fakti

18 Септември, 2014 17:59, обновена 18 Септември, 2014 18:33 1 296 0

Официално: УЕФА отвори сектор „А” за мача с Реал

  • лудогорец-
  • уефа-
  • сектор а-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

За сметка на това част от Сектор В на Националния стадион ще бъде затворена

Официално: УЕФА отвори сектор „А” за мача с Реал - 1
Снимка: БТА

УЕФА отвори целия сектор „А“ на Националния стадион „Васил Левски“ за гостуването на Реал (Мадрид) на Лудогорец на 1 октомври в мач от Шампионската лига, съобщиха разградчани на официалния си сайт.

Апелативната комисия на УЕФА измени решението на Дисциплинарната за затваряне на сектор „А” за предстоящия сблъсък с европейските клубни шампиони. Санкцията бе наложена заради обвинения за расистки скандирания по време на плейофа срещу Стяуа за влизане в групите на най-престижния клубен турнир.

След като юристите на Лудогорец обжалваха наказанието, Апелативната комисия прие аргументите на клуба и постанови изменение на наложената санкция, като вместо сектор „А“ затваря за предстоящия двубой с кралския клуб блок 32 на сектор „В” (капацитет 1986 места).

Окончателното решение на Апелативната комисия на УЕФА дава възможност на Лудогорец да стартира продажбата на пакетните билети за трите мача от груповата фаза на Шампионската лига.  Благодарение на добрата работа на юридическия екип на Лудогорец мачът с актуалния европейски шампион Реал ще бъде наблюдаван на живо от още 4000 български фенове.

Продажбата на билети ще стартира по следния график:

От 20.09 до 25.09 включително пакетни билети за трите домакинства на "Васил Левски" - на 1 октомври с Реал (Мадрид), на 22 октомври с Базел и на 26 ноември с Ливърпул. От 26.09 сутринта свободна продажба на единични билети за мача с Реал (Мадрид) в случай, че има останали такива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА