Last news in Fakti

18 Септември, 2014 19:50 598 0

Де Йонг: Искам да завърша кариерата си в Милан

  • найджъл де йонг-
  • милан-
  • кариера

Де Йонг е един от основните футболисти на Милан

Де Йонг: Искам да завърша кариерата си в Милан - 1
Снимка: БТА/ AP

Футболистът на Милан Найджъл Де Йонг заяви, че се чувства щастлив на „Сан Сиро” и иска да завърши  кариерата си в Милано.

Холандският национал бе желан от много отбори през това лято, включително от Манчестър Юнайтед, но реши да остане в Италия. 29-годишният полузащитник премина в тима на „росонерите” през 2012 година от Манчестър Сити и бе един от малкото светли лъчове в тима през миналия сезон.

„Искам да остана в Милан, искам да завърша кариерата си тук”, заяви Де Йонг пред Tuttosport.

„За да успеем като отбор, трябва да започнем да се борим още от първата минути. Милан е отбор с велика история и традиция”, каза още холандецът.

„Росонерите”, които са временни водачи в класирането на италианската Серия „А”, приемат шампиона Ювентус още в следващия кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА