Last news in Fakti

20 Септември, 2014 10:00 582 0

Пращат чилийски национал в Левски

  • левски-
  • нападател-
  • себастиан пинто

Себастиан Пинто може да играе за сините

Пращат чилийски национал в Левски - 1
Снимка: БТА

Колумбийското радио Antena 2 излезе с новина, че чилийският национал Себастиан Пинто е най-вероятното ново попълнение на българския Левски.

Футболистът е силно желан от колумбийския Милионариос, но от медията твърдят, че той получил оферта от българския тим, която по всяка вероятност ще приеме. Неговият агент все пак твърди, че Пинто ще играе в Колумбия. Местните медии обаче държат на новината, че той предпочита да продължи кариерата си в Европа.

28-годишният нападател има 5 мача и 3 гола за националния отбор на Чили. За последно той е играл в турския Бурсаспор, където обаче не се е появявал в игра от края  на миналата година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА