Last news in Fakti

20 Септември, 2014 10:38 1 035 1

Мани Пакиао: Мейуедър да спре да плямпа и да се бие срещу мен

  • мани пакиао-
  • флойд мейуедър-
  • мач

Филипинецът не признава победата на американския боксьор срещу Маркос Мейдана

Мани Пакиао: Мейуедър да спре да плямпа и да се бие срещу мен - 1
Снимка: БТА/AP

Филипинският боксьор Мани Пакиао за пореден път отправи предизвикателство за мач помежду им към американеца Флойд Мейуедър, съобщи thenational.ae.

Преди седмица Мейуедър победи Маркос Мейдана в Лас Вегас, постигайки своята 47 победа в кариерата. Пакиао обаче принизява тази победа и настоява за мач с американеца

„Той само плямпа. Все още не се е съгласил да излезе на ринга срещу мен. Освен да говори, той трябва да се бие с мен. Уморен съм от неговите извинения. Ако наистина иска да се бием, той знае как да ме намери. Готов съм да се бием по всяко време. За мен Мейдана спечели онзи мач. Лицето и устните на Мейуедър бяха подути, докато тези  на Мейдана недокоснати.“

Пакиао и Мейудър се считат за най-великите боксьори на своето време и за вероятно най-великите боксьори в полутежка категория в историята. Мач помежду им обаче така и не може да бъде уреден, основно заради големите изисквания на екипа на американеца. В момента обаче се подготвя сделка на стойност $300 млн., която може да задоволи и двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    0 0 Отговор
    Тоя малкият е фурия, скороста му е невероятна.