Last news in Fakti

20 Септември, 2014 11:30 682 0

Ван Гаал: Готов съм да привлека Роналдо

  • луис ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо

От Манчестър Юнайтед само чакат такава възможност да се появи

Ван Гаал: Готов съм да привлека Роналдо - 1
Снимка: БТА/AP

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал призна, че е готов да привлече Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, ако такава възможност се разкрие пред него.

През последния месец се появиха множество спекулации за това, че португалецът вече не се чувства щастлив на „Сантиаго Бернабеу“. Той дори си позволи да критикува трансферната политика на президента на тима Флорентино Перес и да прави намеци за завръщане на „Олд трафорд“.

„Когато това стане възможно, както стана с Радамел Фалкао, ще привлечем Роналдо. Това е играч, който може да донесе много позитиви на всеки отбор. Аз обаче не вярвам Реал (Мадрид) да го пусне да си тръгне. Това са само спекулации във вестниците, но аз не мисля, че медиите ще ни купят Роналдо“

Ван Гаал говори и за смяната на игровата схема в отбора. През първите си дни в Манчестър, холандецът упорито налагаше 3-5-2, но в последния мач срещу Лестър той смени схемата 4-3-3.

„Привлякохме нови играчи и трябваше да се съобразим с техните качества. Не мисля, че някой от футболистите може да бъде сигурен за мястото си в отбора. Единствено капитанът Уейн Рууни има малко повече привилегии. Имаме петима играчи, които се борят за две позиции на терена.  Фалкао е много добър нападател, но аз харесвам и Ван Перси. Също така имаме и Янузай и Уилсън.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА