Last news in Fakti

20 Септември, 2014 12:29 734 1

И от Локомотив Пловдив си поискаха парите от Левски

  • левски-
  • локомотив пловдив

Сините имат да плащат 120 000 лева по трансфера на Аймен Белаид

И от Локомотив Пловдив си поискаха парите от Левски - 1
Снимка: БТА


Финансовото положение в Левски става все по-сложно, като вече и от отбора на Локомотив Пловдив си поискаха дължими плащания от „сините“.

Според членът на директорите на фондация „Бъдеще за Локомотив“ д-р Константин Думанов от Левски са платили по-малко от половината трансферна сума за бранителя Аймен Белаид. Той отиде на стадион „Георги Аспарухов“ през изминалата зима, като трансферната му сума беше около 200 000 евро.

„Имаме взимания от Левски. Те са около 120 хиляди лева по трансфера на Аймен Белаид. Предстои ни разговор с ръководството на Левски. Ние държим да запазим добрите си взаимоотношения, дано намерим необходимия компромис.“

В същото време и от Черноморец Бургас търсят 160 000 лева от „сините“ за трансфера на Пламен Димов, който пристигна на „Герена“ през 2013 г. В същото време от отбора трябва да платят 200 000 евро за неспазване на финансовия феърплей на УЕФА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чиполино

    0 0 Отговор
    :D трагедия