Last news in Fakti

20 Септември, 2014 18:00 788 0

Лоран Блан може да бъде уволнен от ПСЖ

  • блан-
  • псж-
  • треньор-
  • уволнение

Играчите недоволни от работата на френската легенда

Лоран Блан може да бъде уволнен от ПСЖ - 1
Снимка: БТА/АР
Шампионът на Франция ПСЖ може в най-скоро време да има нов треньор. По информация на Тутоспорт ръководството е разочаровано от равенството с Аякс (1:1) в Шампионската лига през седмицата.
 
Освен това голяма част от футболистите на отбора са недоволни от работата на Лоран Блан. И именно това може да се окаже решаващо относно бъдещето на френската легенда начело на столичани. 
 
Сред кандидатите, готови за застанат на стола на 48-годишния Блан, са Лучано Спалети и Роберто Манчини. Гологлавият специалист е без работа от месец март насам, когато бе освободен от Зенит (Санкт Петербург). Манчини пък бе освободен това лято от Галатасарай, въпреки че имаше договор за три сезона. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА