Last news in Fakti

20 Септември, 2014 19:58 1 134 2

Марек и Ботев Пловдив не се победиха

  • ботев пловдив-
  • марек-
  • кръстовчев-
  • цветков
Марек и Ботев Пловдив не се победиха - 1
Снимка: БТА
Отборите на Марек и Ботев (Пловдив) не успяха да излъчат победител на стадион "Бончук". В мач от 9-ия кръг на "А" група двата тима завършиха 1:1.

Еньо Кръстовчев изваде домакините напред в 32-ата минута от дузпа, която бе свирена за игра с ръка на Александър Колев. В 61-ата минута влезлият като резерва Иван Цветков изравни. Техничарят направи двойно подаване с Мариян Огнянов и останал сам срещу вратаря прати къброто в мрежата.

Домакините от Дупница могат да съжаляват, че пропуснаха да спечелят трите точки, тъй като почти през цялото игрово време на срещата бяха по-дейният отбор. Марек успя да създаде няколко опасни ситуации, докато гостите от Пловдив трудно стигаха до голови положения.

В 6-ата минута Кръстовчев отправи отличен удар от фаул, но Адам Стаховяк внимаваше и успя да избие в корнер. Малко по-късно Петър Тончев изведе Кръстовчев на чиста позиция, но нападателят пропусна да се разпише, пращайки топката над напречната греда. В 54-ата минута Крум Бибишков изведе Ангел Русев сам срещу Стаховяк. Футболистът на домакините стреля технично в долния ляв ъгъл, вратарят се намеси и топката срещна левия стълб, след което се върна в Русев. При добавката той можеше да отбележи гол, но стражът на гостите отново спаси.

Така се стигна до 61-ата минута, когато влезлият като резерва Иван Цветков изравни. Нападателят направи двойно подаване с Мариян Огнянов и останал сам срещу вратаря не пропусна да се разпише. До края на срещата двата тима създадоха по още една опасност, но в крайна сметка до нов гол не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мони НСА

    0 0 Отговор
    евала на Марек

    Коментиран от #2

  • 2 TODOR STOYANOV

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мони НСА":

    И КВА "ЕВАЛА" ВЕ МАЙНА?!ТОВА Е НАЙ-ГРУБИЯ И НЕДОДЯЛАН ОТБОР!"ЕВЛА" Е ТУРЦИЗЪМ НАЛИ???КВО СЕ ЧУДЯ И АЗ...ОТ КОЙ ОТБОООР СИИИИИ....ОТ "БОТЕВ"-ПЛОВДИИИВ...АЙЙЙЙЙ КАНАРИИИ.......