Last news in Fakti

21 Септември, 2014 16:06 997 0

Моуриньо: Не мога да повярвам, че Барса се раздели с Фабрегас

  • сеск фабрегас

Фабрегас е един от най-добрите играчи на Челси от началото на сезона

Моуриньо: Не мога да повярвам, че Барса се раздели с Фабрегас - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Челси Жозе Моуриньо сподели, че е останал шокиран от решението на Барселона да се раздели със Сеск Фабрегас.

27-годишният испанец напусна каталунския тим през месец юли и се присъедини към тима от Лондон. Фабрегас бе свързван с трансфер в бившия му клуб Арсенал, но в крайна сметка „сините” подписаха със световния шампион от 2010 година.

„Смятах, че ще остане в Барселона. Не бях изненадан от факта, че не отиде в Арсенал, а че напусна Барселона”, сподели Моуриньо пред „Мирър”.

„Той е на 27 години – перфектна възраст. Физически е на високо ниво, стабилен психически е, а освен това е и тактически грамотен. Статистиката на Сеск е впечатляваща”, добави още португалският треньор.

„Една от причините Сеск да е толкова важен за нас е, че може да играе на всяка една позиция. Дори в Барселона той често игра като номер 9, а понякога бе пускан и по лявото крило”, заяви Моуриньо.

От началото на сезона във Висшата лига на Англия Фабрегас е изиграл четири двубоя, в които записа забележителните шест асистенции. Днес от 18:00 часа българско време водачът в класирането Челси гостува на Манчестър Сити в дербито на кръга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА