Last news in Fakti

21 Септември, 2014 16:41 672 0

Лоши новини за Борусия – Мхитарян се контузи

  • хенрих мхитарян-
  • борусия дортмунд

Контузии на основни играчи мъчат треньора на Борусия Юрген Клоп

Лоши новини за Борусия – Мхитарян се контузи - 1
Снимка: БТА/ AP

Полузащитникът на Борусия (Дортмунд) Хенрих Мхитарян ще отсъства от терените четири седмици заради контузия, обявиха от клуба.

Арменският национал влезе като резерва в мача от последния кръг на немската Бундеслига срещу Майнц. „Жълто-черните” загубиха с 0:2, а 25-годишният халф получи контузия на глезена, която след допълнителните прегледи се оказа, че ще от извади от игра за месец.

Това означава, че Мхитарян ще пропусне следващите два мача на тима си в Шампионската лига срещу Андерлехт и Галатасарай, както и двубоите с Щутгарт, Шалке, Хамбургер и Кьолн в немското първенство.

Заради контузии треньорът на Борусия Юрген Клоп не може да разчита и на Марко Ройс, Якуб Блашчиковски, Илкан Гюндоган, Нури Шахин и Оливер Кирх.

Мхитарян, който акостира в Дортмунд през 2013 година от Шахтьор (Донецк), вкара 13 гола във всички турнира в дебютния си сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА