Last news in Fakti

21 Септември, 2014 19:38 1 152 0

Лудогорец продаде 25 хиляди билета за два дни

  • лудогорец

Интересът за мачовете от Шампионската лига е огромен

Лудогорец продаде 25 хиляди билета за два дни - 1
Снимка: БТА

За два дни Лудогорец е продал 25 000 билета за домакинските мачове от Шампионската лига срещу Реал (Мадрид), Ливърпул и Базел. Това съобщи собственикът на клуба Кирил Домусчиев в предаването „120 минути” по bTV.

По думите му билети могат да се купят във всички големи населени места, а освен това продажбата на шалчета и фланелки върви добре.

„Приходите са добри, но те както винаги няма да стигнат, защото амбициите ни са големи”, подчерта Домусчиев. Той заяви, че в момента се инвестира в стадиона и школата на Лудогорец, а освен това ще има и обновяване на тима, като някои от звездите може да напуснат.

Продажбата на билети започна в събота сутрин и още тогава пред касите на Националния стадион се оформиха големи опашки за билетите, които предлагат 5% отстъпка от индивидуалната цена.

Днес от ръководството на тима съобщиха, че всички заявки за пакетни билети за предстоящите мачове, подадени от притежатели на абонаментни карти и спонсори, се обработват и тяхното раздаване ще започне в четвъртък в офисите на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА